Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

Zile și Nopți București, recomandă!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Zile și Nopți București, recomandă! Share Zile și Nopți București, recomandă!


CONCERT: Awake (Tribut Dream Theater)

Vineri, 19 ianuarie, ora 21:30

Pe 19 ianuarie, la Clubul Țăranului este organizat un nou concert cu Awake, singura trupă tribut Dream Theater din România. O prezență constantă pe afișele festivalurilor autohtone, Awake sunt un super-grup autentic, format din muzicieni de renume ai scenei autohtone, uniți din pasiunea pentru îmbinarea unică de rock progresiv și heavy metal ce caracterizează sound-ul aparte al legendarei formații americane.

FESTIVAL: Noaptea Lecturii 2018

Sâmbătă, 20 ianuarie, ora 10:00

Pe 20 ianuarie, România se aliniază pentru al doilea an la ”La Nuit de la lecture” – eveniment inițiat de Ministerul francez al Culturii și organizat deja pe toate continentele. Institutul Francez din București, cu această ocazie, invită publicul de toate vârstele la atelierele și lecturile care se vor desfășura în Mediateca sa, în intervalul orar 10-19.

TEATRU: Yvonne – Premieră la Teatrul Masca

20 și 21 ianuarie, ora 19:00

Luna aceasta are loc premiera spectacolul Yvonne, producție a Teatrului Masca, după scenariul și în regia lui Mihai Mălaimare. Yvonne este un spectacol aproape alchimic, momentele de o delicatețe ireală clocotesc la aceeași temperatură cu imagini tulburătoare, în care este descrisă o lume sud-americană atât de asemănătoare cu a noastră.

CONFERINȚĂ: The Vast & the Curious: Florin Talpeș (Bitdefender)

Joi, 23 ianuarie, ora 19:00

The Vast&The Curious este o serie de conversații între Andreea Roșca și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile, care au loc pe scena Teatrului Apollo111. Interviurile sunt o explorare ”pe viu”, alături de public, a gândirii și experienței umane din spatele performanței. Invitatul acestei adiții este Florin Talpeș, creatorul Bitdefender, cel mai mare producător de software din România.

TÂRG: Jos Textila, Întoarce Fila, Ediția a XI-a

21 ianuarie, orele 10:00-19:00

Un târg deja cu tradiție, care urmărește să promoveze în mod neconvențional lectura, dar și să aline greutățile persoanelor defavorizate, va avea loc duminică, 21 ianuarie, la 80-90 Gastropub & More. La “Jos Textila, Întoarce Fila – Haine cu Povești” puteți aduce haine de care nu mai aveți nevoie (dar numai bune de purtat pentru alți viitori posesori) și vi se dăruiește în schimb o carte la alegere. Atmosfera va fi caldă, cu artiști și cu surprize.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută