Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

Vivarium Studio: The green oasis

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Vivarium Studio: The green oasis Share Vivarium Studio: The green oasis


Dacă mergi pe mâna celor de la Vivarium Studio, n-ai să te mai plângi veci că biroul sau camera ți-e plictisitoare. Ei îți pun la dispoziție o mulțime de obiecte de decor handmade, făcute exclusiv din materiale reciclate. Merg foarte bine și dacă vrei să le faci cadou unui prieten, știi tu, unul care să-i și placă.
Practic, ei îți prezintă o colecție întreagă de terarii geometrice, cactuși, bonsai, ikebana, kokedama și alte minuni verzi pe care le poți prelua chiar la tine acasă sau la your place of work. Amprenta lor se poate lăsa în cluburi, restaurante, birouri, acasă sau în orice loc ce are nevoie de puțină reinventare stilistică. Mai mult, pentru acele spații de professionals, Vivarium Studio se poate asigura să le ofere angajaților sau clienților o atmosferă mai plăcută. De exemplu, îți pot oferi un perete verde din plante stabilizate, care nu necesită întreținere, eventual unul care-ți poate îmbunătăți calitatea aerului din încăpere. Dacă alegi și ceva extra opțiuni, poți primi și un display prin care să monitorizezi concentrație de CO2 sau temperatura.
Dar lăsând de-o parte chestiile astea tech, ideea principală când vine vorba de Vivarium Studio e că-ți pot aduce o oază verde care să te facă să uiți de jungla de beton din jurul tău – măcar temporar. Pentru asta, merită să talk business cu ei!

0755 539 819
www.facebook.com/VivariumStudio2017  

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută