Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

Tortelli Pasta Bar

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Tortelli Pasta Bar Share Tortelli Pasta Bar


Manufactura de paste

Dacă pentru mulți dintre noi pastele-s cam cea mai rapidă mâncare pe care o poți face pentru cină, cu doar câteva ingrediente și sosuri la borcan, Tortelli-ți arată cum ar trebui să fie o porție veritabilă de paste.

Singurul pasta bar din oraș, așa-i cel mai ușor să descrii Tortelli. Specialitățile lor variază de la pastele clasice la cele umplute, de tip Tortellini, Pansoti sau alte goodies de genul. Nu vă gândiți că ele se achiziționează de la supermarket, ci se nasc direct în bucătăria Tortelli, lucru pe care-l poți și vedea dacă treci pe la ei în vizită într-un moment mai chill din zi. Ai să vezi cum de la ouă și făină (și-o magie care se petrecere într-un malaxor) ajungi la preparatul principal. Mai adăugăm sosuri din ingrediente de sezon și ajungem la gustul unic Tortelli: „All about pasta. Homemade. Handmade. Fresh.”

În perioada asta vă puteți răsfăța cu delicatesele din winter menu, o selecție delicioasă de rețete italienești pregătite după stilul lor special. Din acest număr începem să vă facem câte o recomandare de tipul „food and wine” ca să știți despre ce e vorba, dar și ca să vă facem poftă. Dăm startul cu rockstarul echipei și un dish super cunoscut pentru mulți dintre noi: lasagna. La Tortelli o găsiți făcută din foi de paste cu spanac, sos bechamel, ragu de porc și vită, mozzarella și finalizată cu niște parmezan, toate pe 5 straturi. O mușcătură îți trebuie să realizezi că gustul ei nu e de găsit prin alt local din Cluj. O împrieteniți cel mai bine cu un pahar (sau câte vreți) de Prosecco pentru a deschide apetitul, așa cum știu să o facă vinurile frizzante și Rosso de Montalcino pe măsură, importat direct din Italia. Buon appetito!

str. Virgil Fulicea nr.2
0753 889 880 (To go only)
www.facebook.com/TortelliPastaBar  

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.