Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

La Pasha Kebab, mâncare pentru toată lumea

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii La Pasha Kebab, mâncare pentru toată lumea Share La Pasha Kebab, mâncare pentru toată lumea


Două familii, niște bani puși deoparte, o locație în clădirea telegondolei și dorința noastră de a face ceva bun pentru clienți au stat la baza deschiderii afacerii de familie La Pasha Kebab, mâncare pentru toată lumea.

Cum servirea rapidă este obligatorie în zilele noastre, am ales un meniu rapid de făcut: kebab, shaorma, hamburgeri, cabanoși în cartofi spiralați( rețetă unică în Piatra Neamț).

Ne dorim să servim cât mai repede clienții, dar nu facem rabat de la calitate. Toate ingredientele sunt proaspete și pline de gust, fiind principalul motiv pentru care clienții ne preferă.

La Pasha Kebab, mâncare pentru toată lumea

O pită specială,  rețete mereu îmbunătățite după preferințele clientului, un meniu pentru elevi sănătos și bun, oferte în fiecare zi la mâncare( dacă vrei să știi ce avem azi, vino să afli), reduceri pentru clienții fideli, vin fiert și ceai fierbinte pentru înfrigurați, reprezintă dovezi ale grijei noastre pentru tine, clientul nostru.

Și pentru că ne-am gândit și la cei care nu vor să  mănânce neapărat, jocul de fotbal mecanic și  xboxul sunt două motive ca să ne vizitezi.

Pentru cei care nu ne cunosc încă, te așteptăm să ne calci pragul și să ne guști produsele. Vei fi mulțumit.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută