Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

Interviu cu Bianca Drăghiciu, imaginea Hotelului de Gheață din acest an

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Interviu cu Bianca Drăghiciu, imaginea Hotelului de Gheață din acest an Share Interviu cu Bianca Drăghiciu, imaginea Hotelului de Gheață din acest an


Hotelul de gheață de la Bâlea Lac a ajuns la cel de-al 13-a sezon. Corina Chiriac, Holograf, Freddie Mercury și membrilor trupei Queen, Elvis Presley, Michael Jackson, Prince, ABBA, Madonna, Peter Maffay, BZN, The Rolling Stones și alți mari artiști români și internaționali creează, în acest sezon de iarnă, tema muzicală a Hotelului de Gheață.

Hotelul are 16 camere, la care se vor adăuga încă șapte, în igluuri. Micul orășel înghețat de la Bâlea Lac sintetizează oferte pentru toate preferințele turiștilor care urcă în cel mai înalt punct al Transfăgărășanului. Copiii, dar și adulții se pot bucura de jocurile de iarnă de toate tipurile, chiar dacă nu sunt sportivi.

Imaginea Hotelului de Gheață din acest an, pentru publicul junior, este tânăra speranță a modellingului românesc, Bianca Drăghiciu, care până la 12 ani a reușit să cucerească premii importante și aprecierea designerilor. 

 

Ce înseamnă pentru tine faptul că ai devenit imaginea Hotelului de Gheață în acest an?

Sunt mândră și fericită, pentru că pot să reprezint imaginea unui astfel de loc unic în sud-estul Europei, creat aici, în județul Sibiu, în inima Transilvaniei. Aș fi fost la fel de mândră și dacă nu eram eu sibiancă, dar cu atât mai mult mă mândresc, fiind din Sibiu. Așa cum eu vreau să le arăt copiilor de vârsta mea că pot învinge în ceea ce și-au propus și pot face lucruri minunate dacă și le doresc, la fel și acest hotel de gheață demonstrează că atunci când ai un vis, poți să transformi zăpada în atracție pentru mii de oameni din întreaga lume.

 

Ce a însemnat pentru tine visul devenit realitate? Cum ai intrat în lumea modei?

Aveam doar șapte ani când m-am simțit atrasă de modelling. Din fericire, părinții mei m-au ajutat să-mi transform visul în realitate. Am mers la cursurile școlii de modelling Cleopatra Popescu, din Sibiu, am muncit foarte mult și am făcut tot posibilul pentru a mă ridica la înălțimea cerințelor publicului și ale designerilor. Bineînțeles că școala rămâne pe primul loc, dar și succesul din modelling îmi dă curaj și mă ambiționează să fiu cât mai bună în ceea ce fac. Nu am renunțat la joacă pentru muncă. Ceea ce fac este tot un joc, dar unul care îmi aduce foarte multe satisfacții. Premiile pe care le-am câștigat m-au încurajat și mai mult, dar și colaborările cu designerii care au încredere în mine.

 

Mulți turiști asociază muntele mai mult cu sporturile de iarnă. Cum ți se pare lumea modei în acest context?

Fiind acolo, în Hotelul de Gheață, mi-am dat seama că e podiumul ideal pentru a purta anumite accesorii sau blănuri de lux, iar Hotelul de Gheață le oferă un motiv de a urca la Bâlea Lac și celor care iubesc iarna, iubesc zăpada, dar nu practică sporturi de iarnă. Aceasta a fost, de fapt, intenția celui care a construit hotelul, încă de la început, pentru că la Bâlea nu se schiază decât pe porțiuni mici, fiind pante foarte abrupte. Este o atracție, o curiozitate, accesibilă tuturor, într-o lume de care se bucură de obicei sportivii.

 

Cum simți că vei aduce un plus de imagine Hotelului de Gheață?

Încerc să mă ridic la înălțimea acestui brand deja cunoscut de întreaga lume și să arăt că România are ce să ofere. Imaginea de mică prințesă a gheții, pe care am ales-o pentru a promova Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac, mi se pare cea mai impresionantă din tot ce am făcut până acum. Am completat perfect această imagine cu blănurile Lux Aniko, din Brașov și accesoriile Crystal Fasion, cu cristale Swarovski, pe care le-am purtat pentru a promova Hotelul de Gheață.

 

Care a fost prima senzație a ta, atunci când ai pășit pentru prima oară în Hotelul de Gheață?

Acolo am simțit că pot urca în vârful muntelui, în plină iarnă, simțindu-mă integrată perfect în peisaj, fără să se uite ciudat la mine cei care practică sporturi de iarnă. Hotelul de Gheață oferă această alternativă oamenilor care vor să facă și altceva pe munte. Poți să fii sportiv și să mergi la Bâlea Lac pentru schi sau snowboarding, dar poți și să nu schiezi, să nu fii sportiv și să mergi la Hotelul de Gheață ca să te bucuri de peisaj. Poți dormi într-o cameră de gheață sau să iei masa la restaurantul de gheață și să te simți unic, la fel ca hotelul. Cred că e locul ideal și pentru cei care sunt obișnuiți cu muntele, dar și pentru cei care de obicei nu ajung pe munte iarna pentru că se simt respinși. Hotelul de Gheață tocmai asta este: un loc unde toți sunt bineveniți și se simt bine.

Interviu realizat de Ștefan Dobre

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută