Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

Free in Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Cluj Share Free in Cluj


Global Village

Free in Cluj
Cum ar fi să călătorești prin toată lumea? E un vis frumos, dar hai să vedem EXACT cum să-l facem realitate. Pe 22 ianuarie, Global Village îți poate da răspunsul. Hai la casino pentru câteva ore și vezi ce înseamnă să fii călător. Poate te inspiră.

Clubul de Carte Cluj

Free in Cluj
Dacă n-ai apucat să citești prea mult în vacanță îți dăm noi un incentive mișto: Clubul de Carte, 25 ianuarie, Bookstory. Se discută „Mireasa tânără”, de Alessandro Baricco.

Schimb de Cărți Cluj

Free in Cluj
Că tot vorbim de cărți, sigur ai vrut mereu să participi la un schimb de cărți dar încă n-ai apucat, așa-i? Păi mai ai o șansă pe 28 ianuarie la Hash Bar. Happy reading!

Queer Cooking // Les Sisterhood Cluj

Free in Cluj
Pe 26 ianuarie ne îndreptăm atenția către Fabrica de Pensule la Queer Cookingm un super-event cu mâncare și socializare. Vei și învăța o rețetă mișto.

Conferință: Femeia și constrângele sociale

Free in Cluj
În contextul actual, discuții despre femei, feminitate și rolul său în societate devin tot mai relevante și din fericire se pare că avem parte tot mai des de ele. Pe 30 ianuarie la Sala Training Intensa (str. București nr.74) se vorbește despre paradoxul feminin.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.