Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

Free în București 19-25 ianuarie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free în București 19-25 ianuarie 2018 Share Free în București 19-25 ianuarie 2018


Concert Mad Monkeyz

Sâmbătă, pe 20 ianuarie, de la ora 22:30, la Hard Rock Cafe este concert Mad Monkeyz, trupă  care promite o seară plină de energie, în ritmuri de pop, rock, funk, R&B, dance, rock și hip-hop. Repertoriul cuprinde cover-uri după cele mai iubite piese internaționale, într-o interpretare inedită, iar intrarea este liberă.

Short Film Marathon

Bucharest Shortcut Cinefest propune pe data de 19 ianuarie, la Unteatru, un nou ”Short Film Marathon” și a pregătit 10 scurtmetraje pentru toate gusturile (din categorii precum: ficțiune, experimental, drama, music video, student film, animație), plus o proiecție specială oferită de Feel The Reel International Film Festival din Glasgow. Intrare liberă, locuri limitate.

Jam in Beat!

BEAT bar umanist reia seria de jam session-uri începând de sâmbăta aceasta și ne așteaptă să cântăm jazz, fusion, funk… sau alte sunete, ”într-o întâlnire relaxată, prietenească, în care experimentăm”. După cele două seturi de jazz, cântate de house-band, cine dorește să improvizeze e binevenit și așteptat. Intrarea este ”liberă & veselă”.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.