Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

Culorile de păr la modă în 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Culorile de păr la modă în 2018 Share Culorile de păr la modă în 2018


Culorile de păr la modă în 2018 promit să îți schimbe complet lookul și să îți ofere o notă fresh, care să te scoată din anonimat, dar care să îți pună și trăsăturile în evidență. Dacă ești deja curioasă despre ce este vorba, află că printre cele mai apreciate trenduri în materie de păr din 2018 se află nuanțele de blond, roșcat, brunet, șuvițele colorate!

Iată tendințele în 2018!

În anul 2018, culoarea vedetă va fi ultra violetul. Aceasta este nuanța pe care o vom regăsi în modă, design interior sau artă. Această culoare este una puternică și a fost aleasă de cei de la Institutul Pantone , autoritatea internaţională în ceea ce priveşte culorile şi sistemele de culori.

Culorile de păr la modă în 2018

Ultra violetul este o nuanță care iese cu ușurință în evidență și care exprimă originalitate, ingeniozitate și promovează o gândire orientată către viitor. Această culoare este ușor misterioasă și atunci când este combinată corect, ea poate crea o serie de contraste spectaculoase.

O altă tendință din 2018 va include o tranziție către culorile intense, trecând de la pastelurile la modă în ultima perioadă de timp. Iar aceasta este o veste bună pentru toate persoanele care iubesc culorile strălucitoare. Culorile intense par a fi modalitatea perfectă de scoatere în evidență a stilului nostru intens de viață și a proceselor de gândire de zi cu zi.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.