Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

ClujLife Community Conference

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ClujLife Community Conference Share ClujLife Community Conference


ClujLife ne este alături deja de 10 ani, mulți dintre noi poate nici nu ne mai amintim cum arăta platforma la început. Dar pe lângă tot ce face ClujLife pentru viețile noastre sociale, vorbim acum despre două componente ale conceptului, poate la fel de emblematice ca platforma în sine: Cluj Awards și ClujLife Community Conference.
Premiile ClujLife adună impresiile publicului clujean despre localurile, festivalurile și alte evenimente care-l compun, într-o competiție friendly prin care, la final, se arată cel mai tare din parcare. Ne votăm online preferații și așteptăm cuminți până pe 3 februarie când, în cadrul conferinței, se anunță câștigătorii. Dar evenimentul cu pricina e mai mult decât o simplă ocazie în care se lasă cu premii și am putea zice că aduce o notă importantă, educativă chiar, vieții clujene. Pentru a 4-a ediție CCC, ne îndreptăm atenția către o nouă gazdă: Cluj Hub, unde regăsim un spațiu generos care răspunde cererii mari de participare. Programul se împarte în trei mari componente: Local Heroes Showcase (aici aflăm mai multe din culisele unor business-uri locale), Festivals (unde Untold, Electric Castle și Street Food Festival vor avea roluri principale) și (re)activare, componentă ce conține discuții despre „strada ca scenă” și despre acele spații neconvenționale ce pot fi utilizate ca spații de evenimente.
La ClujLife Community Conference înveți, într-un cadru degajat, cum stă treaba cu the social Cluj și sunt așteptați cei care fie-și doresc să-și răspundă întrebărilor sau au chiar ei planuri să contribuie să crească latura asta a orașului. Mai multe despre ClujLife am povestit în paginile următoare chiar cu Gabriel Aldea, cel care, în urmă cu 10 ani, a pus totul în mișcare.

3 februarie
Cluj Hub
www.clujlife.com 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută