Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

Sevilla – destinația preferată pentru escapade de tip city-break, în 2018!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sevilla – destinația preferată pentru escapade de tip city-break, în 2018! Share Sevilla – destinația preferată pentru escapade de tip city-break, în 2018!


Mai toate platformele de specialitate recomandă Sevilla drept un oraș musai de vizitat în anul 2018. Și dacă tot e în trend, îți spunem de ce merită să faci un city break aici!

Prezentat în popularul serial ”Game of Thrones”, Sevilla e orașul în care arhitectura medievală se află în competiție cu cea modernistă, dar și căminul celor două bastioane ale tradiției andaluze: flamenco-ul și lupta cu taurii.

Centrul orașului e destul de compact şi poate fi parcurs pe jos. Minunatele construcţii care datează din diferite epoci sunt și astăzi de un perfect absolut: Turnul de Aur, Turnul de Platină, La Giralda, Aleea de Portocali, zidurile Macarena şi El Alcázar (Cetatea), biserica în stil maur San Marcos, Santa Catalina şi biserica San Pedro.

Bântuind prin frumoasa Sevilla, vei da de multe alei medievale, înguste, întortocheate, piețe asunse, pline de parfum de portocal și localuri specializate în spectacole de flamenco.

Sevilla e de neratat în acest an, mai ales pentru că va găzdui cea de-a 31-a ediție a Festivalului de film european și va sărbători cea de-a 400 aniversare a pictorului baroc Bartolomé Esteban Murillo. 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută