Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

CENTRUL DE EDUCAŢIE PENTRU O VIAŢĂ SĂNĂTOASĂ AVRAM CLINIQUE

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CENTRUL DE EDUCAŢIE PENTRU O VIAŢĂ SĂNĂTOASĂ AVRAM CLINIQUE Share CENTRUL DE EDUCAŢIE PENTRU O VIAŢĂ SĂNĂTOASĂ AVRAM CLINIQUE


Ţi se întâmplă deseori ca în urma efectuării unor investigaţii medicale rezultatele să fie în parametrii normali, însă starea ta de sănătate generală să o resimţi precară?

Viaţa modernă înseamnă stres. Stresul, tulburările de somn şi durerile de orice natură cresc riscul pentru nenumărate probleme de sănătate, cum ar fi bolile cardiace, obezitatea şi boala cerebrovasculară.

" "

Comportamentul tău de azi s-ar putea să aibă consecinţe în viitorul îndepărtat. Trăim într-o lume care ne face din ce în ce mai mult să ne simţim anxioşi, obosiţi şi stresaţi, toate acestea exercitând o presiune imensă asupra sistemelor noastre biologice. De foarte multe ori, cauza problemelor noastre nu este de natură organică, ci ea are o legătură puternică cu emoţiile şi sentimentele noastre.

Este imposibil să trăieşti cu această stare dacă vrei să duci o viață normală și știm, din numeroase studii și cercetări psihologice, că sănătatea este un factor major în fericirea noastră.

Stresul cronic, durerea cronică şi tulburările de somn sunt interconectate şi au o influenţă clară asupra sănătaţii fizice şi emoţionale.

CENTRUL DE EDUCAŢIE PENTRU O VIAŢĂ SĂNĂTOASĂ AVRAM CLINIQUE are ca scop principal restabilirea stării generale de bine şi menţinerea permanentă a acestei stări pentru acele persoane ale căror dureri reale nu au nicio legătură propriu-zisă cu o anomalie structurală. Noi te ajutăm să devii conştient de reacţia corpului tău la diverşi factori stresori şi să devii propriul tău “medicament” contra diverselor afecţiuni de care suferi.

S-a scris mult despre legătura “minte-corp”.  Au fost realizate studii atente care leagă factorii psihologici de stări patologice. S-a identificat faptul că emoțiile inconștiente sunt cauza unei boli fizice. Marea majoritate a bolilor sau a stărilor de rău sunt create în minte. Ai nevoie doar de câteva gânduri legate de boală şi gata, se poate instala durerea. Așadar, ce mintea poate crea, poate şi vindeca!

Daca eşti unul din multitudinea de suferinzi a căror dureri reale îţi influenţează viaţa de zi cu zi şi ai încercat toate tratamentele posibile şi cu toate acestea nimic nu a dat rezultate, CENTRUL DE EDUCAŢIE PENTRU O VIAŢĂ SĂNĂTOASĂ AVRAM CLINIQUE te poate ajuta să identifici cauza responsabilă a problemelor tale, să înlături simptomele şi să previi reapariţia acelor dureri fizice.

 

Adresa: Calea Dumbrăvii, Nr. 149

Programări: 0724.181.400

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută