Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

Rag’n’Bone Man, concertul din Bucureşti – ANULAT

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Rag’n’Bone Man, concertul din Bucureşti – ANULAT Share Rag’n’Bone Man, concertul din Bucureşti – ANULAT


Din motive neprevăzute, tronsonul sud-est european al turneului Grand Reserve susţinut de artistul britanic Rag’n’Bone Man se anulează. Ultimele cinci concerte ale turneului din 2018 programate în oraşele BucureştiSofiaSkopjeSalonic şi Istanbulnu vor mai avea loc. Toţi cei care au achiziţionat bilete pentru concertul de pe 8 mai 2018 din Bucureşti, prin partenerul oficial Eventim, vor primi înapoi contravaloarea acestora.

Returul biletelor se poate face până pe 9 iunie, în punctele de unde au fost achiziţionate, astfel:

Pentru bilete electronice, achiziţionate pe eventim.ro, cumpărătorii sunt rugaţi să trimită un email la contact@eventim.ro cu subiectul „Retur Rag’n’Bone Man”, în care să specifice numărul comenzii. Pentru biletele Print @Home, banii se vor returna automat în termen de până la 10 zile lucrătoare pe cardul cu care s-a efectuat plata.

Pentru biletele achiziţionate din reţeaua magazinelor partenere Eventim (Germanos, Cărtureşti, OMV, Humanitas, Orange, Vodafone, Carrefour): returnarea banilor se va face la punctul de vânzare de unde au fost achiziţionate, cu prezentarea şi retinerea biletelor în original.

Pentru livrarile prin curier: returnarea banilor se va face la unul dintre punctele de lucru Eventim de mai jos, cu prezentarea şi reţinerea biletelor în original:

Eventim Bucuresti – Bulevardul I.C. Bratianu nr. 6 (incinta Cinema Pro)
Eventim Cluj – Strada Alexandru Vaida-Voevod nr. 53B (în incinta Iulius Mall).

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută