Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

ASJ | Gala „Zece ani de 10”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ASJ | Gala „Zece ani de 10” Share ASJ | Gala „Zece ani de 10”


Asociația Studenților Jurnaliști din Iași (ASJ) organizează vineri, 19 ianuarie, Gala „Zece ani de 10”, cu ocazia aniversării unui deceniu de activitate. Evenimentul se va desfășura în Sala Mare „Radu Beligan” a Ateneului din Iași, începând cu ora 18:00. La Gală vor participa studenți și profesori de la catedra de Jurnalism și Științe ale Comunicării, precum și foști studenți, care s-au format, de-a lungul anilor, în cadrul uneia dintre cele mai active asociații studențești de profil din țară. Doi invitați de marcă ai presei naționale vor fi prezenți la eveniment, pentru o dezbatere despre presa actuală și starea acesteia.

Gala #zeceanide10 îi are ca invitați pe Mihai Tatulici și Alexandru Giboi.

La ora 17:00, la Ateneul din Iași, va avea loc lansarea cărții „Am un interes personal: România”, scrisă de jurnalistul Mihai Tatulici. Evenimentul va fi moderat de prof. Univ. Doru Tompea și vine în deschiderea Galei.

Intrarea la eveniment este liberă.

De-a lungul anilor, Asociația Studenților Jurnaliști  a organizat peste 50 de proiecte și activități culturale, printre care se numără  „Serile Filmului Românesc” (SFR), „Întâlnirile ASJ cu jurnaliști din presa națională”, „Zilele Jurnalismului local”, „Journalism Summer School”, „Presa – o afacere din cuvinte”, „Patologia presei autohtone”, „Unde se ascunde informația?”, „Exerciții de gândire critică”, „Scriitorul lunii”, „Ce mai faci, profesore?”, „Șezi blând și citește”, „Și eu vreau să zâmbesc de sărbători”, „Eu și cartea mea”, la care se adaugă workshop-urile cu personalități din domeniul jurnalismului și campaniile împotriva discriminării.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută