Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

Free în București 12-18 ianuarie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free în București 12-18 ianuarie 2018 Share Free în București 12-18 ianuarie 2018


Expoziție

Dacă nu ați trecut pe la Teatrul Național pentru a vedea lucrările înscrise la a XIV-a ediție a Salonului Internațional de Artă Naivă, mai aveți ocazia până pe 19 ianuarie. Expozițiea reunește lucrări ale artiștilor naivi din România și din străinătate și este pe cât de diversă, pe atât de motivată din punct de vedere artistic.

" "

Lansare de carte

Pe 17 ianuarie, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu se lansează romanului „Pui de cotoroanță“ de Margaret Atwood, interpretarea în cheie modernă a „Furtunii“ de William Shakespeare. Invitatul special al evenimentului, actriţa Oana Pellea va citi un fragment din roman. Intrarea liberă, rezervare necesară pe Eventbook.

Filme în Mansarda Sticlarilor

Sâmbăta este ziua dedicată ”filmelor inițiatice”, pe 13 ianuarie fiind programată proiecția filmului “Zen” (2009) în regia lui Banmei Takahashi, care prezintă biografia lui Dōgen Zenji, un călugăr japonez care pleacă în China în căutarea Buddhismului autentic, urmând ca la întoarcere în Japonia să fondeze școala Sōtō, una dintre cele trei cele mai importante școli ale buddhismului zen japonez. Participanții sunt invitați după proiecție la mansardă, la un ceai și la o sesiune de improvizație instrumentală.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută