Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

Fake Bantame – lansare de album și label la Control

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Fake Bantame – lansare de album și label la Control Share Fake Bantame – lansare de album și label la Control


Formația Fake Bantame, cu membri din trupele Abator Industries și Fierbințeanu, lansează, marți, 16 ianuarie, după ora 21, la Control Club, primul album, intitulat “Our Useless Contribution To The Boring Ocean Of Unlistenable Experimental Music”.

FACEBOOK EVENT        BANDCAMP
 
Formația Fake Bantame îi are în componență pe Andreea Tincea (voce), Cătălin Lungu (chitară, trompetă), Dan Michiu (electronice), Cristian Fierbințeanu (bass, voce) și Daniel Iliescu (tobe).
 
Muzica Fake Bantame cuprinde, așa cum reiese inclusiv din titlul albumului, elemente art-pop, experimental, free-punk.
 
Înregistrările au fost făcute live în concertele susținute de trupă în perioada 2014-2016 și editate în forma de pe album spre finalul anului 2017. De asemenea, grupul a lansat un prim videoclip, în octombrie 2015, pentru piesa Tin Mother, selectată de publicația Vice printre cele mai bune piese românești din acea perioadă.
 
Albumul Fake Bantame este disponibil pe https://fakebantame.bandcamp.com/.
 
Lansarea albumului marchează, totodată, debutul label-ului Beach Buddies Records, gestionat de Dan Michiu. Beach Buddies este un label cu estetică punk-DIY, care vizează segmentul experimental al muzicii independente din România și nu numai. “Beach Buddies este instrumentul prin care îmi propun să promovez produse artistice în care cred, din zona independentă, unite printr-o estetică comună, fără a mă limita la muzică. Release-urile Beach Buddies vor apărea și în format fizic”, declară Dan Michiu.
 
Concertul de lansare de la Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4) este programat pentru ora 21.30, biletele fiind disponibile la intrare.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută