Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/12/2017
Arhiva Zile si Nopti

Modificări în programul de transport

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Modificări în programul de transport Share Modificări în programul de transport


Între 31 decembrie 2017 şi 2 ianuarie 2018, serviciul de transport public va avea un program adaptat solicitărilor din această perioadă.

Pe 31 decembrie vor intra pe trasee 49 de tramvaie, 75 de autobuze şi 3 microbuze, ce vor fi retrase începând cu ora 21:30.

De la ora 18:30 circulaţia vehiculelor prin Piața Palatului Culturii va fi restricționată, pentru că acolo va fi organizat spectacolul de Revelion de către Primăria Municipiului Iași. Astfel, în reţeaua de transport public vor apărea următoarele modificări:

– tramvaiele 1 şi 13 vor circula prin Tudor Vladimirescu;

– traseul 8 de tramvai va fi suspendat;

– pe traseul 9 tramvaiele vor fi înlocuite cu autobuze;

– autobuzele traseelor 9, 28 şi 41 vor circula pe str. Sf. Lazăr.

În data de 1 ianuarie circulația mijloacelor de transport în comun va fi reluată începând cu ora 12:30. 37 de tramvaie, 61 de autobuze şi 2 microbuze vor circula pe trasee în prima zi din an.

Pe 2 ianuarie, va fi mărit numărul vehiculelor pe trasee. Astfel, vor circula 49 de tramvaie, 75 de autobuze şi 2 microbuze, cu un program similar celui de sfârșit de săptămână.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută