Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/11/2017
Arhiva Zile si Nopti

Free în București | 10-16 noiembrie 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free în București | 10-16 noiembrie 2017 Share Free în București | 10-16 noiembrie 2017


Crowd Control Live at Qreator

urbansunsets.com reprezintă, astăzi, scena artiştilor a căror muzică nu se aude în mainstream, dar pe care acest radio online o consideră cool pentru a o difuza în lumea întreagă.

Pe 12 noiembrie, de la ora 19.00, Urban Sunsets prezintă Crowd Control live la Qreator by IQOS. Dacă eşti un fan adevărat şi îţi place muzica lor, participă pe pagina de Facebook a trupei la un concurs care îţi poate asigura participarea la concert sau scrie un e-mail la contact@qreator.ro.

 

Party: Synthologic Night – Coshmelin

Sâmbătă, la J’ai Bistrot, vine să pună muzică, în premieră la J’ai, toboșarul trupei Crowd Control – Cosmin Coshmelin Gabăr. O să fie noapte coshmeliniană electro-synthpop-alternative-indie. Coshmelin este un tânăr toboșar, percuționist și unul din producătorii trupei de electrofusion Crowd Control.

 

Film: Melancholia la Movies On

Duminică, 12 noiembrie 2017, de la ora 9.30, la Seneca AntiCafe, se întâmplă o nouă întâlnire a Atelierului de dezvoltare personală. Vom vedea Melancholia de Lars Von Trier, cel mai poetic și mai metafizic film-catastrofă realizat vreodată. Un psiholog (Florentina Beznea) și un critic de film (Iulia Blaga) vă vor întruma într-o sesiune de lucru de maxim două ore.

 

Spectacol

Pe ce stăm este un spectacol-instalație-itinerant despre istoria locului unde se află Centrul Replika, pe strada Lânăriei 93-95. Spectacolul este inspirat de materialele documentate din perioada 1850-2014. Un spectacol pentru numai 30 de spectatori care sunt ghidați de poveștile locului transpuse în secvențe de teatru radiofonic și instalații interactive. Pe 11 noiembrie, de la ora 21,00.

 

ESENȚIAL: Deși aparent banal, fără identitate sau personalitate, cartierul Grivița-Chibrit are multe de povestit.

Tur ghidat pietonal “Eu trăiesc într-un chibrit”

Un cartier plin de istorie, un cartier a cărui construcție și dezvoltare au fost marcate de evenimente importante din istoria României și a Bucureștiului. Un tur ghidat prin care să descoperim împreună istoria cartierului, să ne cunoaștem vecinii și să depănăm împreună amintiri din copilăria noastră sau a bunicilor și părinților noștri. Se va începe de la Biblioteca Grivița, unde se va vizita expoziția de fotografie „CeFeRe_știi București”, realizata de istoricul drd. Andrei Răzvan Voinea.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută