Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/11/2017
Arhiva Zile si Nopti

Ultimul an de liceu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ultimul an de liceu Share Ultimul an de liceu


Pentru mulți, ultimul an de liceu este ca o sentinţă la moarte: își sacrifică tot timpul pentru studiu, studiu și iar studiu, atât pentru bacalaureat, cât și pentru admitere. În multe clase, cine intră are impresia că a nimerit înainte de o teză, pentru că toți elevii sunt înconjurați de cărți, caiete, fișe și alte materiale de pe care să învețe. Cu toate astea, mai sunt și liceeni care știu să se bucure de ultimul lor an pe băncile școlii.

Ultimul an de liceu

 În Bacău există o multitudine de trupe de teatru, în care activează elevi de la toate profilele și filiere de studiu, cluburi sportive, ONG-uri etc. Totodată, la orice oră din zi se găsesc în centrul orașului sau în parc câțiva tineri pasionați de fotografie, ca mine, care se învârt în jurul unei flori până pleacă acasă cu cel puțin 30 de cadre. Eu sunt unul dintre liceenii care nu au uitat să respire în afara școlii, deși bacul, amenințarea supremă, planează și deasupra mea. Eu și prietenii mei, Cezara Tamaș, Iolanda Clopoțel și Alexandru Patrania suntem alături permanent de Asociația Pasionaților de fotografie Bacău (recunosc, stau mai mult cu ei decât acasă).

Ultimul an de liceu

Pentru mine, fotografia este mai mult decât artă; este o activitate care a adus în viața mea foarte mulți oameni dragi, de care o să îmi fie enorm de dor când voi pleca la facultate. Ei, alături de familia mea, sunt motivul pentru care o să mă întorc acasă. 

Ultimul an de liceu

 Deși cei mai mulți ar spune că este un an în care toată energia noastră ar trebui focalizată pe studiu, eu îi contrazic: e anul în care trebuie să ne facem amintirile cele mai de preț. Așadar, îndemn orice licean să ia aminte!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută