Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/11/2017
Arhiva Zile si Nopti

RECOMANDARE TEATRU

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii RECOMANDARE TEATRU Share RECOMANDARE TEATRU


Vezi Hainele cele noi ale Împăratului

În regat era mereu mare bucurie. Mereu găseai în acest regat tot felul de străini, care mai de care mai iscusiți. Astfel, într-o bună zi, iată că ajunseră în cetate şi doi pungaşi care se dădură drept mari meșteri ţesători şi spuseră că ei pot sa țeasă cea mai frumoasă stofă din întreaga lume. „Astea da haine strașnice!” gândi împăratul. „Cu ele îmi voi cunoaşte mai bine supuşii şi-am să-i pot deosebi pe cei deștepți de cei proști.”

RECOMANDARE TEATRU

12 noiembrie, ora 11.00, Teatrul Municipal Bacovia

Vezi Teatru: Eu, mama și bunica

“Eu, mama si bunica” de Krzysztof Bizio este un One Woman Show al actritei Gazdaru Florina in regia si adaptarea actritei Firuţa Apetrei. “ Am lucrat spectacolul în trei săptămâni, premiera a fost direct în Gala. M-am bucurat pentru premiu, s-au adăugat şi alte două, pentru voce, pentru interpretare. ” Gazdaru Florina

RECOMANDARE TEATRU

19 noiembrie, ora 18.00, Teatrul Municpal Bacovia

Vezi Teatrude Animaţie : Frumoasa și Bestia

A fost odată ca niciodată, undeva departe, un tânăr prinţ trăia într-un castel strălucitor. Deşi avea tot ce îşi dorea, prinţul era egoist şi rău, iar într-o seară, o frumoasă prinţesă, văzând răutatea prinţului, l-a transformat pe acesta într-o bestie hidoasă şi a aruncat o vraja asupra castelului. Oare cum se va termină această poveste? Se va rupe vraja? Aflaţi venind la teatru.

RECOMANDARE TEATRU

26 noiembrie, ora 11.00, Teatrul Municipal Bacovia

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută