Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/11/2017
Arhiva Zile si Nopti

3 alimente care stimulează activitatea creierului

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 3 alimente care stimulează activitatea creierului Share 3 alimente care stimulează activitatea creierului


Pe lângă alimentele sănătoase, aflăm de la specialiști că există și alimente care ne pot stimula creierul și ajuta memoria. De ce să facem liste cu remindere, când putem să profităm de efectele benefice ale unor produse alimentare care ne vor ajuta să ne amintim tot ce trebuie să ținem minte?

Somonul

Este bogat în acizi grași omega-3 DHA și EPA, care, așa cum spun specialiștii, ne stimulează creierul și sporește funcționarea acestuia. Îl poți include în alimentația ta, fiind ușor de preparat și foarte gustos.

3 alimente care stimulează activitatea creierului

Spirulina

Dacă nu îți place să incluzi alimente noi în alimentația ta, poți opta pentru suplimentele naturiste, care te vor ajuta la îmbunătățirea activității mentale. Spre exemplu, spirulina este recomandată ca adjuvant în convalescență, devitalizare, crește lactația, ajută efortul intelectual susținut, încetinește procesul de îmbătrânire, este imunostimulent, regenerator post chimio-terapie și contribuie la creșterea performanțelor sportive.

3 alimente care stimulează activitatea creierului

Căpșune, fragi, mure, coacăze

Mereu simțim nevoia să includem ceva dulce în alimentația noastră. Putem să înlocuim însă biscuițeii și prăjiturile cu alimente mult mai sănătoase. Fructe precum căpșunele, fragii, murele și coacăzele aduc nenumărate beneficii organismului nostru, printre care și stimularea creierului.

3 alimente care stimulează activitatea creierului

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută