Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/11/2017
Arhiva Zile si Nopti

Vița de Vie – BT Live @ /FORM SPACE

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Vița de Vie – BT Live @ /FORM SPACE Share Vița de Vie – BT Live @ /FORM SPACE


Concertele mișto nu lipsesc în Cluj. Cam în orice zi are loc câte unul. Ori vine vreun nume internațional, un trupă locală mișto, sau are loc un concert acustic în cafeneaua ta preferată – șansele să asculți muzică live sunt mari, oricând. Munca noastră devine, deci, un pic mai grea. Din toate happening-urile din oraș, revista are loc doar de vreo 2-3, așa că pe ce criterii se alege?
Uneori se alege pe criterii subiective, cum este și cazul de față. De asta vă zicem acum de concertul Vița de Vie ce va avea loc în /FORM SPACE pe 10 noiembrie. Vița de Vie e o trupă plină de nostalgie de pe băncile liceului/facultății, iar în performance-urile live depășesc orice așteptări. They’re just that good. La FORM vin prin intermediul BT Live care „reunește câteva dintre cele mai valoroase și reprezentative nume ale muzicii românești și de peste hotare. Banca Transilvania suține spiritul artistic, dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară.” Bancomate la fiecare colț ȘI concerte mișto? BT, ești de gașcă.
N-o să-ți descriem acum ce fel de muzică face Vița de Vie, este imposibil să nu știi măcar o piesă. Rămâi, în schimb, cu ideea asta: nu vrei să pierzi concertul ăsta.

10 noiembrie
/FORM SPACE
www.facebook.com/formspace.ro 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută