Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/11/2017
Arhiva Zile si Nopti

Tea For You, cadouri special pentru tine!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Tea For You, cadouri special pentru tine! Share Tea For You, cadouri special pentru tine!


Acum 20 de ani, echipa TeaMobil s-a dus până în Viena. Căutau ceaiuri de calitate pentru clienții din Cluj. Pare greu de crezut, dar de două decenii , Demmers Teehaus ne oferă constant doar produse de calitate și a ajuns una din cele mai iubite ceainării de la noi. Cu toții avem măcar o amintire la Demmers – un pachet de ceai, un cadou simpatic, sau o poveste cu un prieten la una din măsuțe.
Ei bine, astăzi Demmers este lider pe piața din România la capitolul ceaiuri, iar momentul de celebrare ia forma unei noi colecții: Tea for You. Brandul aduce noi ceaiuri de înaltă calitatea, fiecare pachet fiind decorat de etichete ilustrate de tineri artiști din România. Cadoul perfect, sau elementul lipsă din propria colecție de ceaiuri – Tea for You păstrează acele elemente importante prin care s-a remarcat gama Demmers. Găsim ceaiuri bune și variate, de la ceaiuri verzi la ceaiuri negre, de fructe și plante medicinale.
Brandul Tea For You prezintă colecții cu animale ocrotite, orașe renumite din Transilvania, muzicieni, motive tradiționale și chiar o latură mai jucăușă a personajului Dracula. Rămân multe de povestit despre Tea for You, dar cel mai bine le descoperiți chiar voi direct la sursă!

www.demmer.ro/teaforyou  

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută