Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/11/2017
Arhiva Zile si Nopti

Salut București | Game On weekend

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Salut București | Game On weekend Share Salut București | Game On weekend


Unul dintre cele mai importante evenimente ale sfârșitului de săptămână în Capitală este, indiscutabil, Game On. Gamingul, acest fenomen definitoriu pentru secolul 21, are, începând cu această ediție pilot care promite să strângă în spațiul amenajat în nordul orașului mii de pasionați (cu siguranță nu doar din București),  propria manifestare publică.

De vineri până duminică, Game ON! ajunge în București la Romexpo, în pavilionul C1. Este primul eveniment dedicat pasionaților de gaming care pune accentul în primul rând pe jocuri, nu doar pe produse auxiliare! Astfel, vor exista zone dedicate fiecărui joc și nu fiecărei companii prezente la eveniment. Ediția zero (Alpha) este organizată sub îndrumarea Activision și Blizzard Entertainment, astfel că jocurile disponibile vor fi cele din portofoliul acestora.

Game ON! este un eveniment de trei zile unde oameni cu aceeași pasiune pentru jocurile prezente socializează și se simt bine. În acest sens, în cadrul evenimentului vor există zone pentru fotografii, tatuaje tematice, boardgames, Cosplay, precum și o zonă de relaxare unde vizitatorii pot urmări transmisia de la Blizzcon 2017. Jocurile de pe PC-urile sau consolele de la Game ON! vor fi: Call of Duty WW2, Destiny 2, Overwatch, Heroes of the Storm, Diablo 3, Hearthstone, Starcraft Remastered, Guitar Hero Live și Crash Bandicoot, în timp ce World of Warcraft va fi prezent prin diverse zone tematice.

Program: vineri 15:00 – 21:00 / sâmbătă și duminică 11:00 – 20:00.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută