Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/11/2017
Arhiva Zile si Nopti

Riviera Narghilea Cafe

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Riviera Narghilea Cafe Share Riviera Narghilea Cafe


La întrebarea „unde găsim o narghilea bună în orașul ăsta” se răspunde musai Riviera Narghilea Cafe. Localul s-a deschis prin 2013 și folosește o combinație de tutun și un amestec făcut din miere și fructe uscate. Fumul este filtrat prin apă rece pentru a-i oferi consistență. Cafeneua cu tematică arăbească e un loc musai de vizitat măcar o dată în viața de clujean (nu că ar merge cineva doar o dată. Încercați. Veți vedea cum vă rezervați o masă și pe următoarea seară). Riviera Narghilea Cafe are o atmosferă greu de descris, dar de când ai plasat comandă simți instant cum te cuprinde o stare de relaxare și te simți foarte comod. O fi de la miroul de shisha din jur, nu știm. Cert e că Riviera e un loc fain în care să mergi cu prietenii la un fum de poveste. Au o selecție impresionantă de arome, un staff super prietenos care oferă o servire impecabilă, muzică bună și mai e și în centrul orașului. De-a dreptul convenabil.

Încearcă @ Riviera Narghilea Cafe
Nu prea știm ce aromă de narghilea să vă recomandăm, asta ține de gusturi. Dar putem să vă recomandăm cafeaua arăbească excelentă care e tot ce-ți trebuie să te trezească. Mai puteți profita și de oferta cafea+Pepsi la 7 lei, perfectă când se anunță o discuție mai lungă dar bugetul e mai modest. Seara puteți lua un cocktail sau niște shoturi, nu veți regreta.

Str. Memorandumului, nr. 9
0364 738 004
www.facebook.com/rivieracafe.cluj 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută