Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/11/2017
Arhiva Zile si Nopti

Pinch of Salt

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Pinch of Salt Share Pinch of Salt


Ce este Pinch of Salt? E o super oportunitate pentru toți cei cu un mic vis de antrepenoriat, precum și prima conferință dedicată domeniului Horeca din Cluj-Napoca. Evenimentul ne oferă un sneak peak din lumea celor mai mari branduri din domeniul de ospitalitate, dar vorbim mai multe despre agendă mai pe final.
Vă prezentăm mai întâi lista invitaților, primul motiv pentru care musai trebuie să fim prezenți la Pinch of Salt: Andreea Bălaj (General Manager DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza), Gosho Stefanov (interior designer 25th, gelateria Bianco Milano, terasa Chios, și multe altele), Alexandra Crăciun (brand consultant), Mircea Buteanu (antreprenor – Che Guevarra și Napoca 15), Constantin Covaliu (Street Food Festival), Oana Coantă (Bistro de L’arte), Adrian Madar (CEO Bianco Milano), Teodora Rogobete (TEO’S KITCHEN), Bogdan Gheorghiu (Roots, Untold), Chef FOA (Flavors Food Design), Shakhshir Ghassan (Safeway International). Primul gând după ce citim lista invitaților se leagă de de experiența vastă a lor, ce cuprinde împreună cam toate colțurile domeniului.
La Pinch of Salt vom putea învăța atât din experiențele împărtășite de speakeri, cât și prin acele sesiuni informale de networking din pauze. Cam așa se descrie farmecul unei astfel de conferințe. Discuțiile vor descrie toți pașii unui business, de la poziționarea corectă pe piață, la cum să crești și cum să greșești, dar să înveți ceva din erori. Poate că există un profil al participantului, dar noi am concluziona că agenda este extrem de interesantă pentru toată lumea.

15 noiembrie
DoubleTree by Hilton (Sindicatelor 9-13)
www.pinchofsalt.ro 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută