Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/11/2017
Arhiva Zile si Nopti

Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2017 Share Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2017


Probabil când cineva se gândește la reclame îi vine imediat în minte acel moment în care filmul se întrerupe brusc în punctul culminant și se poate merge la baie liniștit. Uneori reclamele aduc cu ele un vag sentiment de frustrare. Toată lumea cunoaște sentimental ăsta: undeva spre finalul filmului, când Van Damme e pe cale să se lupte cu 10 tipi imenși de unul singur, e un moment lung în care se privesc unii pe alții fără să zică nimic pentru a crea puțin suspans. Parcă cineva face ușor o mișcare, te aștepți să vezi un măcel de proprții dar îți apare o reclamă pentru detergent de 20 de secunde înainte. Vai.
Noaptea Devoratorilor de Publicitate ne demonstrează însă an de an că reclamele sunt și ele o sursă bună de entertainment în sine, așa că revin la Cluj și anul ăsta cu o nouă ediție. Spoturile publicitare ce vor fi proiectate sunt atât din repertoriul internațional, cât și din cel național iar selecția cu siguranță va trezi în rândul spectatorilor râsete multe, sentimente de nostalgie și dacă e să ne uităm la celelalte ediții ale evenimentului ca puncte de referință, atmosfera va fi una cât se poate de creativă și plăcută.
Evenimentul ajunge în acest an la ediția cu numărul 22 și va avea loc pe 11 noiembrie la Cinema Florin Piersic de la ora 20. Publicul clujean este deja destul de familiarizat cu formatul: 4 calupuri cu spot-uri publicitare internaționale, prezentate în premieră în România. Să curgă reclamele!

11 noiembrie
Cinema Florin Piersic
www.facebook.com/DieselEventsRo 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută