Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/11/2017
Arhiva Zile si Nopti

Free în București | 03-09 noiembrie 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free în București | 03-09 noiembrie 2017 Share Free în București | 03-09 noiembrie 2017


Unde ne putem petrece timpul în București pentru următoarea perioadă for free?

Teatru: Inegal

Inegal este un spectacol care documentează istorii personale legate de felul în care preluăm și asimilăm rolurile de gen încă din copilărie, în funcție de contextul social în care suntem socializați și socializate. 
Spectacolul își propune să pună în evidență povești ale socializării de gen în diverse contexte de clasă și să ofere posibile modele alternative de înțelegere a rolurilor de gen și narative ale luptei împotriva inegalității.

de/cu: Andrada Corlat, Alice Monica Marinescu și Camelia Pintilie.
concept și dramaturgie: Petro Ionescu și Raul Coldea

MIERCURI, 8.11 || JOI, 9.11 || ora 20:00 

MACAZ-Bar Teatru Coop: Zile de Film Peruan

O serie de proiecţii de film, constând în patru lungmetraje de ficţiune. Filmele vor rula în versiune originală spaniolă, cu subtitrare în limba română.  La Institutul Cervantes din Bucureşti, în perioada 7-10 noiembrie, în Sala Auditorium.

Târg

Yard Sale – târg dedicat garderobelor uzate moral, nu fizic. Haine, încălțări, bijuterii, cărți, decorațiuni și multe alte minuni. Totul la preț mic, de Yard Sale. Sâmbătă și duminică, de la 10:30 la 18:00, la barul Centru din Pasajul Victoria. 

Expo

Luni, 6 noiembrie, de la ora 19:00, expoziția Camera Lucida va invită să trăiți o experiență de bijuterie contemporană și ilustrație semnată de Assamblage Asociatia Nationala pentru Bijuterie Contemporana , Cuimbold și artistul illustrator Andrei Argaetic  la Acuarela-Imbold, Galeria (Strada Polonă, numarul 40). 

Film – Dark Star – HR Giger’s World

În locurile de care alţii fug, el se simte ca acasă. Lucrurile de care alţii se îngrozesc, pentru el sunt habitatul lui natural. De-a lungul vieţii, Hans Ruedi Giger a locuit într-o lume a straniului: un univers întunecat de la marginea prăpastiei.

Arta lui Giger se situează între genuri. Datorită motivelor sale adânc psihologice şi tulburătoare el este plasat automat în categoriile suprarealismului şi realismului fantastic, dar influenţele din cultura pop sunt inconstestabile – el se foloseşte întotdeauna de instrumente cum ar fi benzi desenate, film, reclame sau design, pe care le supune apoi pesimismului său.

Luni, 6 noiembrie, de la ora 18,00, la Centrul Ceh

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută