Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/11/2017
Arhiva Zile si Nopti

Festival Temps d’Images

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Festival Temps d’Images Share Festival Temps d’Images


Discurs și Realitate

Stați așa, avem un anunț: Festivalul Internațional Festival Temps d’Images ajunge la ediția cu numărul 10, vă vine să credeți? Evenimentul se va desfășura anul acesta între 5 și 12 noiembrie sub tematica „Discurs și Realitate”, iar artistul asociat al acestei ediții este regizorul Radu Jude.
De la prima ediție din 2008 și până în prezent, evenimentul a devenit mai mult decât un simplu festival și îl privit azi ca pe o platformă a artei. În 2017 vom regăsi aproximativ 20 de evenimente de teatru, dans, dezbateri, instalații și proiecții de filme. „De ce discurs și realitate? Pentru că foarte des vedem un lucru și ni se spune că e altceva, pentru că realității i se anexează un surplus informațional care uneori o infrumusețează artificial sau o face catastrofală. Pentru că extremele sunt tot mai prezente și înțelegerea realității devine tot mai greu de cuprins.” spune Miki Braniște, directorul Temps d’Images.
Temps d’Images se va deschide pe 5 noiembrie cu proiecția Film pentru prieteni, semnat Radu Jude, ce va avea loc la Fabrica de Pensule în Sala Studio. Toate evenimentele poartă cu ele substraturi de învățare, prezentând subiecte de interes pentru toți memberi unei societăți. După 10 ani de activitate, festivalui va lansa și catalogului 10 ani de Temps d’Images. Independență. Experiment. Producție, în data de 11 noiembrie, la Galeria Plan B.

5 – 12 noiembrie
www.facebook.com/TempsDImagesCluj 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută