Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Recomandarea Zile și Nopți | Degusteria Francesca

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recomandarea Zile și Nopți | Degusteria Francesca Share Recomandarea Zile și Nopți | Degusteria Francesca


Degusteria Francesca pe strada Mihai Eminescu 102-104

Vizavi de Împinge tava din paginile anterioare se găsește un magazin de delicatese italiene care n-ar trebui să lipsească de pe traseul celor care îndrăgesc bucătăria din Cizmă.

Mai ales dacă sunt pasionați de teste gastronomice în propria casă. De altfel, localul foarte colorat găzduiește un mix de băcănie, delicaterie și braserie, astfel că poți intra să guști ceva pregătit rapid, pe metoda bucătăriei artizanale (platouri, bruschete, salate, crostini, panini etc), sau căuta pe rafturile burdușite cu bunătățuri ceea ce-ți trebuie pentru acasă.

O varietate incredibilă de paste, salamuri, prosciutto, brânzeturi, pește, făinuri, conimente și vinuri te așteaptă să le încerci, iar dulciurile au și ele spațiu rezervat aici. Mai mult, magazinul oferă și foarte multe soluții de cadouri, fie separate fie în pachete gourmet foarte interesante. Nu vă rămâne decât să verificați dacă am avut dreptate.  

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută