Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Uriah Heep la Hard Rock Cafe: Categoria cu loc la masă în sală este Sold Out!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Uriah Heep la Hard Rock Cafe: Categoria cu loc la masă în sală este Sold Out! Share Uriah Heep la Hard Rock Cafe: Categoria cu loc la masă în sală este Sold Out!


Uriah Heep revine la București în cadrul unui concert de neuitat ce va avea loc pe 12 Noiembrie la Hard Rock Cafe cu începere de la ora 21:30.

Cu 2 săptămâni înainte de concert, categoria de bilete cu loc la masă în sală a fost epuizată. În momentul de față mai sunt locuri disponibile în picioare, în fața scenei la prețul de 79 de lei.

Trupa s-a înființat în anul 1969 și este considerată unul dintre cele mai importante trupe rock ale anilor `70. De-a lungul carierei, Urah Heep, a susținut turnee în toată lumea și a uimit cu show-urile live care au adus laolaltă fani vechi și noi. Printre piesele care au faacut istorie în lumea muzicii rock se număra “Gypsy”, “Easy Livin`”, “July Morning” și “Lady în Black”, inclusiv variantă alături de IRIS. Piesă a ajuns în fruntea topurilor din Germania.

Uriah Heep este formată din:

Mick Box-lead guitar, backing vocals

Phil Lanzon-keyboards, backing and lead vocals

Bernie Shaw – lead and backing vocals

Russell Gilbrook – drums, percussion

Davey Rimmer – bass

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzică, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care își reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai plăcută experiență live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău-Șoseaua Kiseleff, nr. 32

Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută