Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 evenimente în București la sfârșit de octombrie!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 evenimente în București la sfârșit de octombrie! Share Top 5 evenimente în București la sfârșit de octombrie!


Ce mai avem de văzut în FNT? Dacă tot ne e greu să ieșim din casă acum că vremea nu mai e atât de prietenoasă, unde alegem să mergem? Ce facem weekendul ăsta? Iată câteva întrebări la care încercăm să vă ajutăm să găsiți răspunsul!

  1. Dacă am gândi cu voce tare în FNT. După cum deja ne-am obișnuit, spectacolele lui Radu Afrim sunt la mare căutare în FNT. Ultima zi din festival aduce pe scena mare a Naționalului ”Dacă am gândi cu voce tare”, piesă montată de Afrim la teatrul din Craiova în acest an. Un text contemporan, o trupă de actori tineri și foarte talentați, probleme actuale, gânduri pe care ne e greu să le rostim. De mers, de văzut, de înțeles, de tras concluzii. Duminică, 29 octombrie, de la ora 18,00, la TNB.
  2. Petrecere pentru pasionații de bere și nu numai, la Centru: Beer Workshop + 100 best Drinking Songs. Lager, Pils, Weiss, Bock, Weizenbock, Stout, English Pale Ale, India Pale Ale, Krystal and Dark. Cătălin Hulpus va ține un workshop despre istoria berii, despre tipurile de bere, vă va răspunde la întrebări. De asemenea, a pregătit câteva mostre din mai multe tipuri de bere existențe pe care voi veți avea ocazia să le testați vineri seara, pe 27, începând cu ora 19,00.
  3. E sâmbătă și n-aveți încă planuri pentru cei mici? La Berăria H e teatru pentru copii – Mica Sirenă. O adaptare plină de umor după o frumoasă poveste despre o sirenă micuță pe nume Ariel, un prinț fermecător, Ursula cea nemiloasă și un tată cu puteri magice! Intrarea este liberă, rezervările recomandate.
  4. Pentru cei interesați de lumea teatrului și nu doar atât, în cadrul FNT are loc conferința ”George Banu în dialog cu Ion Caramitru”. Un moment special al FNT, un dialog public organizat pe scena Ateneului Român, ce va reuni două personalităţi de prima mărime ale lumii artistice contemporane, doi oameni care trăiesc de mai bine de 50 de ani cu, din şi prin teatru, aducându-şi – fiecare în felul său – contribuţii esenţiale la dezvoltarea artei scenice. Sâmbătă, 28 octombrie, ora 18.00.
  5. Cineclub Queer – „Mädchen in Uniform” (r. Leontine Sagan, 1931) – Cel de-al treilea eveniment al Cineclubului Queer aduce pe ecran unul dintre primele filme care abordează deschis tema relațiilor amoroase dintre femei. Realizat după o piesă scrisă de Christa Winsloe, „Mädchen in Uniform” spune povestea adolescentei Manuela von Meinhardis, care se adaptează cu greu la strictețea și regimul auster al unui internat de fete din Prusia începutului de secol al XX-lea. La Cinema Union, vineri, 27 octombrie, de la ora 19,00.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută