Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș: Stradale Cluj-Napoca

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș: Stradale Cluj-Napoca Share Nou în oraș: Stradale Cluj-Napoca


Săptămâna asta facem ceva oarecum diferit pentru rubrica „Nou în oraș”. Dacă până acum v-am obișnuit cu vești despre localurilor noi pe care le puteți vizita sau cele mai tari premiere, acum vorbim despre ceva care -încă- nu s-a deschis. Dar e așa mișto încât nu mai avem rădbare, trebuie musai să vorbim deja despre el, măcar un pic.
Anul 2018 deja vine cu super vești: Chef FOA și Constantin Covaliu aduc un restaurant din lanțul Stradale chiar la Cluj! Conceptul este de street food și live cooking, dedicat însă clădirilor de birouri. Genul ăsta de local este unic pe piața clujeană și a avut parte de o investiție de vreo 300.000 de euro, un spațiu de 700mp și un design semnat Mihai Popescu.
Chef FOA este cel de la care a pornit conceptul culinar și bucătăria Stradale, el având o experiență de vreo 17 ani cu tot felul de bucătării – așa că nu ne facem prea multe griji la capitolul meniu. La Cluj restaurantul va avea un Robata Grill și un Tandoor Oven (în care se prepară zilnic pâine proaspată), pentru a facilita și mai bine conceptul de live-cooking. Îl putem vizita în cursul săpătmânii în intervalul 8 – 17 (str. Constanța nr. 30-34), iar după program se vor putea organiza evenimente private sau corporate. Dar cu siguranță că vor mai fi lucruri de spus până atunci. Stay tuned!

str. Constanța nr. 30-34
www.facebook.com/stradalecluj 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută