Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

NOU ÎN ORAȘ | Resto Aperto & Impact Hub

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii NOU ÎN ORAȘ | Resto Aperto & Impact Hub Share NOU ÎN ORAȘ | Resto Aperto & Impact Hub


Vrei să știi ce este nou în oraș? Noi ne oferim să te ajutăm și îți prezentăm cele mai noi locuri din București.

Resto Aperto

Conceput pentru mesele în familie și grupurile de prieteni, restaurantul cu specific italian deschis în centrul comercial București Mall, Resto Aperto, are ca principală atracție prepararea porțiilor comandate în fața clienților. Restaurantul este creat de către fondatorul Salad Box. Are loc de joacă, este spațios și mâncarea este bună. Deci un loc de vizitat pentru un mix-concept între modern-minimalist și tradiția gastronomică italiană.

Calea Vitan 55-59

Telefon: 0738 741 118

Program: 10:00AM – 12:30AM

Impact Hub s-a mutat în Timpuri Noi

Impact Hub Bucharest, una dintre primele organizații din România care a introdus conceptul de co-working pentru antreprenori și freelanceri, s-a relocat în zona Timpuri Noi, într-o clădire nouă de birouri, unde pune la dispoziția membrilor și colaboratorilor săi un spațiu de 1600 metri pătrați, o suprafață de 2,5 ori mai mare decât până acum. Noul Impact Hub Bucharest are birouri dedicate pentru echipe de 4 – 9 persoane, 68 de locuri în zona de co-working, un spațiu special dedicat celor 5 startup-uri finaliste ale programului Startarium.Inc și a dublat zona de evenimente.

Splaiul Unirii, nr. 165, sector 3, etaj 1

acces la parcare subterană

loc special amenajat pentru biciclete

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută