Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

LifeBox, acum și la Cluj!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii LifeBox, acum și la Cluj! Share LifeBox, acum și la Cluj!


E greu să menții un stil de viață sănătos. Asta o știe oricine a încercat să țină o dietă mai mult de o săptămână. Începe cu puțină „cercetare” prin care se găsește regimul potrivit. Apoi intervin alte bătăi de cap cum ar fi număratul caloriilor sau pregătirea meselor potrivite. După primele zile parcă te și plictisești de legume aburite și pui la grătar.
Dar nu trebuie să mai trecem prin asta. LifeBox ne ajută să avem un stil de viață mai sănătos fără acele griji legate de meniu. Serviciul lor oferă patru opțiuni culinare din care putem alege: Optim, Vegan, Veggie-Fish și Sport. Toate meniurile sunt calculate în funcție de numărul de calorii pe care ni-l dorim (între 1200 și 3000 de calorii).
Cu LifeBox nu mai trebuie să cântărim pieptul de pui sau să numărăm morcovii pentru fiecare masă! Dacă ne comandăm un meniu pentru o zi întreagă, acesta cuprinde trei mese și două gustări iar preparatele nu se repetă timp de 21 de zile – deci nu apucăm să ne „plictisim”. Procesul este destul de ușor: pur și simplu intrii pe site-ul lor, alegi tipul de meniu și numărul de calorii și aștepți acasă sau la birou mâncarea (livrarea se face gratuit).
Cu LifeBox, stilul de viață sănătos nu mai e doar un vis!

PS! Dacă plasați comanda folosind codul CLUJ primiți un voucher de 10% REDUCERE!

www.lifebox.ro 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută