Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Free in Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Cluj Share Free in Cluj


TEDxClujWomen 2017

Free in Cluj
Pe 2 Noiembrie are loc un eveniment inpirațional pentru publicul clujean, cu proiecții ale discursurilor TEDWomen 2017 talks din New Orleans. Evenimentul va avea loc la ClujHub (str. Regele Fardinand nr.22, et.3), iar participarea este gratuită, dar e nevoie de înscriere în prealabil.

Half is Free – Cluj Napoca

Free in Cluj
Pe 28 octombrie Muzeul de Artă Cluj-Napoca găzduiește un eveniment mai altfel: Half is Free, singurul târg la care poți găsi branduri la jumatate de preț. Spor la shopping!

Open Mic / Seara Amatorilor

Free in Cluj
Flying Circus te invită la a 2-a ediție de open mic, sau seara amatorilor de stand up. Pe 2 noiembrie vei avea ocazia să vezi comedianți în devenire care urcă pentru prima oară pe o scenă.

Noaptea Devoratorilor de Anime VI – Halloween Edition

Free in Cluj
Evenimentul va avea loc Sâmbătă spre Duminică începând cu ora 20:00 în incinta Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor. Happy Halloween!

Clubul de Carte Cluj 3.8 – Prietena mea genială

Free in Cluj
Joi, 2 noiembrie, de la ora 18:00, ne dăm din nou întâlnire la Bookstory! Cartea lunii, despre care vom discuta la Clubul de Carte, este „Prietena mea genială” de Elena Ferrante. Nu este nevoie de rezervare, luați-vă inima în dinți și haideți să povestiți cu noi chiar dacă nu ați reușit să citiți/terminați cartea!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută