Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Free în București la sfârşit de octombrie!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free în București la sfârşit de octombrie! Share Free în București la sfârşit de octombrie!


Da, v-am pregătit o nouă serie de evenimente free. Te distrezi la maxim alături de prietenii tăi și păstrezi bugetul intact pentru vara ce va urma!

Cum să înțelegem Bucureștiul – Sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 11,00 am.

Calea Victoriei – Bd. Elisabeta

Cum să înţelegem Bucureştiul va avea loc în spațiul de la intersecția Căii Victoriei cu bulevardul Elisabeta. Veţi putea descoperi un pic din istoria zonei, despre Cercul Militar, Capșa blocul Romarta sau Hotel Bulevard, ce fel de arhitectură regăsim în zonă sau ce intervenţii urbanistice s-au realizat. Se va  explora un pic spaţiul şi se va discuta despre anumite detalii arhitecturale şi urbanistice. Ca de fiecare dată veţi putea vedea direct în stradă planuri, schiţe şi imagini de epocă din zonă.

Jiji pune Muzică la J’ai

Cine nu a auzit de Jiji Lazar înseamnă că nu a participat la evenimente muzicale în ultimul deceniu. El este omul din spatele proiectelor: J’ai-lectro, Funk Rock Hotel sau J’events. Vineri, 27 octombrie, de pe la 21:00, Dj Jiji merge la J’ai Bistrot și ne prezintă muzicile sale preferate.

Prezentare de astronomie: „Cerul extraterestru”

La Muzeul Municipiului București sew întâmplă prezentarea de astronomie „Cerul extraterestru”, desfășurată la Palatul Suțu în ziua de sâmbătă, 28 octombrie, ora 19.00. Luna, Soarele, planetele, toate sunt obiecte vizibile de pe Terra. Dar oare cum arată cerul văzut de pe alte planete?

Discotecă’n Casa Groazei

Păstrînd o foarte frumoasă și importantă tradiție, Discotecă anticipează Hallowe’en-ul printr-o noapte încărcată cu muzici de dans, șoc și groază venite din cel mai horror, rave și rău deceniu al RomPop-ului – ANII ’90. Sâmbătă, de la ora 23,00, în A3.

Noua serie Documentary Mondays de la Centrul Ceh are în prim plan artele vizuale. Programul include filme despre artişti, fie ei pictori, fotografi sau cineaşti, filme despre filme, despre situaţii şi realităţi la intersecţia dintre artă şi afacere.

Beltracchi – The Art of Forgery

Timp de aproape 40 de ani, Wolfgang Beltracchi a păcălit lumea artei și a declanşat cel mai mare scandal legat de fals în artă din ultimele decenii. Expert în istoria artei, teorie și technici de pictură, a urmărit lacunele din operele unor mari artiști – printre care Max Ernst, Fernand Léger, Heinrich Campedonk, André Derain și Max Pechstein – și le-a umplut cu propriile idei. El și cu soția sa, Helene, le introduceau mai apoi în lumea artei ca lucrări originale.

Luni, 30 octombrie, de la ora 20,00

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută