Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Concert SMiley @ Euphoria Music Hall

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concert SMiley @ Euphoria Music Hall Share Concert SMiley @ Euphoria Music Hall


Un concept unic în România, TiMAF e acel gen de eveniment care aduce mai multe forme de artă (arhitectură, arta stradală, teatru, literatură, artă decorativă, design etc) și le oferă un cadru comun în care să se desfășoare, pentru publicul clujean și nu numai!
Ei bine, ediția numărul VII a Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF se va închide în seara de 31 octombrie, cu un concert special susținut de Smiley la locul unde toate concerte faine par că se adună: Euphoria Music Hall.
Smiley e cam cel mai popular artist pop român al momentului. A făcut istorie alături de trupa Simplu, alături de care a lansat cinci albume premiate cu Discul de Aur, după care artistul s-a îndreptat către o carieră solo. Până în prezent a lansat trei albume solo: „În lipsa mea” (2008), „Plec pe Marte” (2010) şi „Acasă” (2013), în care a investit pasiunea sa pentru muzică şi a jonglat, ca un adevărat acrobat, cu diferite stiluri muzicale: de la pop, soul, funk, la r’n’b şi hip-hop. Artistul promite un concert incendiar, la care veți putea asculta hiturile care l-au făcut celebru, așa că noi zicem să vă luați biletul din timp – nu riscați să rămâneți la intrare…
31 octombrie
Ora 22.00
www.facebook.com/MusicArtFest 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută