Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Coffee Addicts

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Coffee Addicts Share Coffee Addicts


Ce e Coffee Addicts? Simplu! E spațiul unde sunt dependenții și iubitorii de cafea. Așa ca most of us. Sunt multe locuri în orașul ăsta mare unde îți poți bea cafeaua, dar sinceri să fim, Coffee Addicts are un je ne sais quoi, ceva special care te fermecă din prima clipă. Acolo suntem acceptați așa cum suntem și nu vrea nimeni să ne schimbe. E un spațiu în care te poți simți în siguranță și în care adicția de cafea e văzută ca pe o calitate. Nu știm exact ce să facem cu numele – ne indică faptul că dacă ești dependent de cafea ți-ai găsit locul potrivit, sau staff-ul e cel addicted și din acest motiv cafeaua lor atinge alte nivele? Sau ambele? Ideea e următoarea: Coffee Addicts e plin de energie pozitivă, zâmbete, și tot ce vrei ca să-ți începi (sau să-ți închei) ziua. Ah, și era să uităm! Cafeneaua e și pet friendly, deci dacă vreți să ieșit la plimbare cu prietenul mai fluffy, Coffee Addicts vă primește pe amândoi cu brațele deschise!
Încearcă @ Coffee Addicts
Păi, trenuie să încercați cafeaua, firește! Evident, ea vine în mai multe forme și diferite combinații care mai de care nesimțit de bune – ultima dată am încercat un Flat white cu sirop de caramel sărat și ne-a schimbat viața. Mai un esspresso, mai un latte macchiato sau cappuccino (+ opțiunea de a avea lapte de soia, pentru cine dorește), ce să mai, let’s get addicted!

Regele Ferdinand 9
0744 937 340
www.facebook.com/CoffeeAddictsToGo 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută