Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Cluj Blues Fest 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cluj Blues Fest 2017 Share Cluj Blues Fest 2017


Cine are chef să asculte niște blues? Dacă ne ghidăm după numărul de participanți din edițiile trecute de Cluj Blue Fest – mulți, chiar foarte mulți dintre noi. Singurul festival de blues din Cluj-Napoca, revine cu cea de-a patra ediție între 3 și 4 noiembrie, la Casa de Cultură a Studenților. Evenimentul este organizat de Asociația Clujul Cultural, și aduce pe scena clujeană nume mari ale muzicii de blues din România. Dacă scanăm rapid line-ul din acest an, ni se confirmă faptul că ediția din 2017 Cluj Flues Fest va fi la fel de memorabilă ca cele precedente.
Dacă săptămâna trecută v-am povestit despre numele ce vor urca pe scena Cluj Blues, ei bine, iată că acum vă vom demonstra că festivalul de față nu este doar despre muzică. Pe 4 noiembrie puteți să stați la o poveste mai puțin formală cu îndrăgitul artist Alexandru Andrieș, în cadrul unu Blues Brunch.
Mai mult, Cluj Blues Fest organizează după fiecare seară de concerte niște sesiuni de Jam Sessions la Karolina pentru cei care vor să mai prelugească atmosfere de festival. Ce să mai zicem, ne vedem la CCS!

3-4 noiembrie
Casa de Cultură a Studenților
www.clujbluesfest.ro 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută