Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Between BLACK and WHITE

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Between BLACK and WHITE Share Between BLACK and WHITE


Expoziția INTRE ALB ŞI NEGRU organizată de Muzeul Național de Istorie Transilvania aduce în fața publicului clujean o serie de lucrări ale artistei Andrea Éva Szőcs (Ungaria) care vizează probleme morale, existențiale sau estetice, într-o abordare conceptuală. În cadrul acestui eveniment artista expune instalație, obiecte pe pânză, ceramică dar și printuri care sunt la propriu, dar și la nivelul mesajului pe care îl poartă, între alb și negru.
O parte dintre lucrările expuse, anume create pentru această expoziție, sunt un dialog între vechi și nou, între bunuri culturale aflate în patrimoniu MNIT și potenţialul lor artistic din perspectivă contemporană. O altă parte a lucrărilor se construiesc în jurul unor probleme de semantică și vizează transformări de imagine în text, artista folosind scrisul Braille sau pixelii ca mijloc de codificare și de decodificare.

Până pe 26 noiembrie 2017
Muzeul Național de Istorie Transilvania
Str. C Daicoviciu nr. 2
www.facebook.com/mnitcluj 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută