Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

4 preparate noi de la Livada!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 4 preparate noi de la Livada! Share 4 preparate noi de la Livada!


O grădină de poveste, mâncăruri și vinuri fine, muzică impecabilă: acestea sunt ingredientele ideale pentru a da startul unei mese idilice, plină de momente magice, la Livada! Restaurantul/live music lounge-ul oferă constant unele dintre cele mai bune preparate culinare din oraș – meniul lor internațional include niște mâncăruri incredibile care provin din culturi unice și contrastante (Tex Mex, bucătărie italiană, franceză, românească, americană, etc.), dar care funcționează perfect împreună. Dar v-am spus acum ceva vreme că meniul Livada s-a mai dezvoltat și conține acum o serie noi de preparate care așteaptă să fie degustate. Să facem o recapitulare:
Pisică de mare cu ratatouille de fasole roșie și sos de pere cu scorțișoară, o combinație de vis între arome, la care adăugăm în mix și niște ardei, dovlecel și fasole. Răsfăț!
Porchetta făcut din piept de porc, la care adăugăm cartofi copți în sos de ulei aromat și rozmarin, unt, cimbrișor și sfeclă.
Parcă aveam noi ideea asta că e greu să gătești peștele. Dar de ce să te complici când poți comanda direct un Tartar de somon cu cremă de avocado și wasabi?
Quesadilla – un preparat nu neapărat nou în meniul Livada, dar care vine acum cu o nouă interpretare, cu sos alb de smântână și ceapă verde, plus o porție nelipsite de cartofi prățiți.
Vi s-a făcut poftă? Și nici n-am ajuns la capitolul „desert”!

Str Clinicilor nr.14
0722 111 115
0733 401 111 (delivery)
www.facebook.com/restaurantlivada 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută