Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Trei filme pe care trebuie să le vezi în luna aceasta la cinema în Shopping City Piatra-Neamț

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Trei filme pe care trebuie să le vezi în luna aceasta la cinema în Shopping City Piatra-Neamț Share Trei filme pe care trebuie să le vezi în luna aceasta la cinema în Shopping City Piatra-Neamț


Mister, acţiune copleşitoare, curse contra cronometru, experienţe cinematografice ieşite din comun, de toate acestea ai parte în luna octombrie la Cinema City în Shopping City Piatra-Neamț.

  1. Blade Runner 2049 – din 6 octombrie

După mai mult de trei decenii de la primul film „Blade Runner”, mult așteptatul “Blade Runner 2049” ne poartă din nou în povestea care a cucerit generaţii întregi, alături de ofițerul LAPD și vânătorul de replicanți – K (Ryan Gosling), care descoperă un secret de mult timp îngropat ce are potențialul de a aduce haosul în ceea ce a mai rămas din societate. Ajungând pe urmele lui Rick Deckard (Harrison Ford), dezvăluie o enigmă inteligentă, cu o întorsătură surprinzătoare, încredințând spectatorilor indiciile pe care să le pună laolaltă pentru a descoperi un întreg emoționant și copleșitor.

  1. Geostorm – din 20 octombrie Când rețeaua de sateliți proiectați pentru a controla vremea începe să o ia razna și creează o furtună de proporții uriașe care amenință Pământul, în spațiu începe cursa contra cronometru a unui specialist în construcția sateliților – Jake (Gerard Butler), pentru a opri cea mai devastatoare furtună din istorie care amenință să șteargă orice urmă de pe fața Pământului. În același timp, fratele său descoperă pe Pământ un complot pus la cale pentru asasinarea preşedintelui (Andy Garcia).

  1. Thor: Ragnarok – din 27 octombrie

Thor este întemnițat în cealaltă parte a Universului fără mărețul său ciocan, însă se vede nevoit să se întoarcă în Asgard pentru a opri distrugerea lumii sale, aflată acum sub amenințările nemiloasei Hela. Dar proba supremă peste care trebuie să treacă este să supraviețuiască unui concurs mortal care îl aduce față în față cu fostului.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută