Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș: LifeBox

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș: LifeBox Share Nou în oraș: LifeBox


Un stil de viață sănătos și accesibil

Oricine a încercat să se țină de o dietă sau să mănânce mai sănătos a ajuns la următoarea concluzie: e mai greu decât pare. Dar nu trebuie să fie. Sau nu trebuie să fie dacă ai LifeBox-ul să te ajute, ca să fim mai specifici. 
LifeBox tocmai a devenit prietenul cel mai bun al celor care își doresc un regim alimentar echilibrat și sănătos. Meniurile lor sunt calculate în funcție de numărul de calorii pe care vrei să le conțină mesele tale – între 1200 și 3000 de calorii. Sunt patru opțiuni din care putem alege: Optim, Vegan, Veggie-Fish și Sport. O zi întreagă a la LifeBox înseamnă trei mese plus două gustări, iar oferta lor se caracterizează prin diversitate, așa că puteți mânca liniștit mai multe zile la rând de la ei – preparatele nu se repetă timp de 21 de zile. În principiu, alegi numărul de calorii în funcție de stilul de viață pe care îl ai (au și un chestionar ce te poate ajuta cu treaba asta), comanzi meniul prin site iar el va fi livrat în intervalul 06:00 – 10:00.
LifeBox și-a început acitivitatea în București, dar a ajuns acum și la publicul clujean. Prețurile pornesc de la 64 de lei iar mâncarea se livrează gratuit acasă sau la birou. Niciodată n-a fost atât de simplu să-ți schimb stilul de viață, iar LifeBox te poate îndruma să faci alegerile alimentare corecte!

www.lifebox.ro 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută