Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Târgul de Cariere: Cluj Global și Cluj IT

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Târgul de Cariere: Cluj Global și Cluj IT Share Târgul de Cariere: Cluj Global și Cluj IT


Nu știu exact ce planuri de reinventare personală sunt în zare, dar pot să vă recomand două evenimente de care sigur ați mai auzit și care v-ar putea ajuta pe latura profesională: Târgul de Cariere Cluj Global și Cluj IT, ocazii în care oportunitățile mișto se reunesc sub același acoperiș, așteptându-și noii colaboratori.
Mai întâi e Cluj Global, între 24-25 octombrie la Sala Polivalentă, unde vor fi prezenți cel puțin 5.000 de candidați și 60 de companii. „Dacă ai un job, dar nu te mai trage inima să mergi la actualul loc de muncă și te gândești cu groază încă din weekend la ziua de luni, ar fi mare păcat să nu vii. Dacă nu ai job cu atât mai mult trebuie să vii la Târgul de Cariere.” Mai mult, TdC e locul în care tinerii își pot găsi primul job, mai ales dacă încă se află în perioada de studenție și vor să capete puțină experiență pe piața muncii.
După ce Cluj Global se închieie, Sala Polivalentă rămâne ocupată de companii importante din domeniul IT, pasionați și specialiști ce vor fi acolo între 26-27 octombrie la Târgul de Cariere Cluj IT. Nu ratați ocazia, ne vedem printre standuri!

24-27 octombrie
Sala Polivalentă
www.targuldecariere.ro 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută