Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

NOU ÎN ORAȘ | Taco Bell în Mall Băneasa & DESCHIS – Atelier

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii NOU ÎN ORAȘ | Taco Bell în Mall Băneasa &  DESCHIS – Atelier Share NOU ÎN ORAȘ | Taco Bell în Mall Băneasa &  DESCHIS – Atelier


Vrei să știi ce este nou în oraș? Noi ne oferim să te ajutăm și îți prezentăm cele mai noi locuri din București.

Taco Bell în Mall Băneasa

Dacă ați ajuns weekendul ce tocmai s-a încheiat în Mall Băneasa și ați văzut niște cozi interminabile în zona food court, nu vă panicați: nu a venit foametea peste noi, doar s-a deschis primul Taco Bell din România. Taco Bell a adus în România o varietate de produse de inspirație mexicană, cu gust unic, precum faimoasele Crunchy Tacos, burrito, quesadilla, nachos și Crunchwraps. Brandul are 40 de milioane de clienți la nivel mondial în fiecare săptămână și operează peste 360 de restaurante Taco Bell în 25 de țări din afara Statelor Unite.

 

DESCHIS – Atelier

Un nou spațiu pentru evenimentele din București.

Gândit ca un spațiu polivalent, DESCHIS către artă, evenimente sociale și experiment, DESCHIS – Atelier speră să devină o alternativă onestă, simpla și profesionistă în peisajul urban al locurilor de evenimente. O nouă atitudine, un nou spațiu, o nouă viață pentru fosta secție de filatură a Fabricii Industria Bumbacului, spațiul industrial de pe Splaiul Unirii 160.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută