Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Încă 3 destinații de toamnă!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Încă 3 destinații de toamnă! Share Încă 3 destinații de toamnă!


Știm, când zici „vacanță” sau „city break” musai te gândești la plajă, soare, terase – adică la vară. Dar din diferite motive, să zicem că vara asta n-ai apucat să mergi nicăieri. Sau ai mers, dar bugetul îți mai permite o escapadă. Stați așa, n-am mai avut discuția asta? Ah da, dar ne-am gândit să continuăm lista cu încă 3 lucri musai de vizitat pe timp de toamnă:

Praga

Încă 3 destinații de toamnă!
Praga este un important centru cultural european, fiind gazdă a numeroase evenimente culturale. În oraș există sute de săli de concert, galerii de artă, cinematografe și cluburi de muzică. Praga este gazda mai multor festivaluri de film, de muzică, întâlniri ale scriitorilor, sute de vernisaje și de prezentări de modă, iar multe dintre ele au loc toamna.

Budapesta

Încă 3 destinații de toamnă!
Fiind din Cluj, am putea merge foarte des la Budapesta, chiar ajungem mai repede în capitala Ungariei decât locuri chiar de la noi din țară (de exemplu la mare). Orașul e considerat unul dintre cele mai frumoase capitale ale Europei, poate fi o idee excelentă pentru câteva zile de relaxare – musai să faceți o plimbare cu vaporul pe Dunăre!

Edinburgh

Încă 3 destinații de toamnă!
Toamna vrei să faci o vizită în Edinburgh – din mai multe motive. Orașul nu mai este așa de aglomerat ca în altă perioadă, deci te poți bucura din plin de ce are de oferit. Chiar și prețurile scad odată ce cad frunzele, așa că musai să vă cautați bilete spre pământul scoțian. Da, vremea e puțin capricioasă și ploioasă, dar face și ea parte din experiență.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută