Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Free în București | 20-26 octombrie 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free în București | 20-26 octombrie 2017 Share Free în București | 20-26 octombrie 2017


Irvine Welsh la Z9Culture

Celebrul scriitor Irvine Welsh, autorul bestsellerului Trainspotting, se va afla în România în perioada 21-28 octombrie 2017. Unul dintre cei mai îndrăgiți scriitori ai lumii, precum și unul dintre cei mai iubiți autori Polirom, Irvine Welsh își va întâlni cititorii români la București – duminică, 22 octombrie, ora 18.00, Club Control (Str. Constantin Mille 4), alături de Ștefan Baghiu, Andra Matzal și Vlad Pojoga.

 

Târg: Vinyl Boutique 14

Pe 21 octombrie, în incinta barului Have a cigar, de la 11:30 la 18:30: 10 000 de discuri cu muzică pe vinyl, 3000 aduse din UK, zeci de discuri first print, schimburi, muzică învârtită pe vinyl cu #ToniMusic, bere rece, burgeri gustoși, atmosferă relaxată, dans.

 

Dans: Despre iubire și alte farmece de neînvins

Duminică ne vedem la Mezanin, Palatul Universul. Despre iubire si alte farmece abordeaza, într-o manieră amuzantă și directă, o tema care oscilează foarte fin pe muchia dintre fascinație și clișeu, prea personal ori prea general, dintre sublim și patetic – iubirea.

 

Concert: Les Elephants Bizarres

Sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20:30, ne întâlnim cu Les Elephants Bizarres la Clubul Țăranului. Parte a evenimentului  #LoveisintheArt. Celebrăm împreună arta sub toate formele ei: dans, teatru, muzică, fotografie şi film.

 

Esențial:

Foaierul Teatrului „L. S. Bulandra”, sala „Toma Caragiu este gazda expoziției – „A treisprezecea noapte”, semnată de Nicu Alifantis

Expozitie Nicu Alifantis – A Treisprezecea Noapte

Purtând acelaşi nume ca spectacolul de autor, ce are loc pe scenă, expoziţia este, ca şi acesta, tot o poveste, o istorisire în imagini a unei cariere de 45 de ani de teatru şi muzică – Nicu Alifantis.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută