Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

CITY LIFE de București: 20-26 octombrie 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CITY LIFE de București: 20-26 octombrie 2017 Share CITY LIFE de București: 20-26 octombrie 2017


Mai avem un weekend cu Les Films de Cannes a Bucarest. Începe Festivalul Național de Teatru și la București vin multe piese bune pe care n-avem ocazia să le vedem în fiecare zi. Concerte și târguri despre viață sănătoasă la Romexpo. E toamnă și sunt culori frumoasă în oraș, așa că e binevenit și un Instammet. Să purcedem, așadar!

Les Films de Cannes a Bucarest

Weekendul Les Films de Cannes vine cu filme românești în avanpremieră și cu posibilitatea de a revedea filme premiate pe care n-ar fi trebuit să le ratați în cinema. Amintiri din Epoca de Aur, On Body and Soul, Pororoca, Soldații sunt doar câteva dintre titlurile pe care le recomandăm cu căldură. Desigur, mai sunt și altele, aveți de unde alege, profitați de ocazia unică!

 

Concert

Fără Zahăr@unteatru

Râdem, glumim, da’ nu părăsim incinta. Comedie, Rock Acustic, Folk Alternativ, Hip Hop ş-aşa. Cu Bobi Dumitraş – voce, chitară acustică și Bobo Burlăcianu – voce, chitară electrică. Preț bilet: 50 lei. Sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 21,00.

 

Dans

Eine Kleine Nachtmusik de Gigi Căciuleanu

Eine Kleine Nachtmusik  este o metaforă a “singurătăţii creatorului de cursă lungă”. Cea a unui solitar Om–Artist, Artist–Om, fără vârstă, Veşnic-Copil, dar în acelaşi timp, şi dintotdeauna: Bătrân-Filozof-Înţelept, Jongleur şi Alchimist… Pe 24 octombrie, de la ora 19,00, la unteatru.

 

Târg

Yard Sale la Centru

Târg dedicat garderobelor uzate moral, nu fizic. Ediție nouă pentru scotoceală în weekend-ul 21&22 Octombrie, de la 10:30 la 18:00. Tine minte, fiecare zi e diferită, alte garderobe, alți expozanți.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută