Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

3 motive să alegi Brisas!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 3 motive să alegi Brisas! Share 3 motive să alegi Brisas!


Brisas e o alegere perfectă mai ales când vine vorba de un prânz rapid, gustos și sănătos. Restaurantul „împinge-tava” arată mai degrabă ca un bistro vest-european, inspirația occidentală fiind prezentă și în meniurile de zi cu zi. Cei de la Brisas au reușit să păstreze lipsa de pretenții asociată cu conceptul de autoservire, deși au rafinat considerabil experiența. Puteți să comandați orice, preparatele sunt toate proaspete și delicioase. Dar vă dăm acum 3 motive să apelați la serviciile lor:

1. Meniurile Zilei
Probabil nici un alt restaurant nu are oferte de meniurile zilei atât de atrăgătoare ca Brisas. Restaurantul propune 2 variante de meniu care variază ca preț într 15 -17 lei, care conțin măcar două feluri de mâncare, eventual și o salată asortată la felul doi (cum se face, de altfel).

2. Bucătăria variată
Chiar dacă nu ne face cu ochiul meniul zilei, Brisas are o gamă extrem de variată de preparate din care putem alege. Ciorbe sau supe creme, preparate de pui, porc, vită sau pește, garnituri, salate și chiar și deserturi: un meniu pe placul tuturor!

3. Evenimentele private
Fie că vrei să-ți faci ziua de naștere în oraș, ai o întâlnire sau orice alt eveniment, musai vezi oferta Brisas! Restaurantul are o capacitate maximă de 50 de locuri, oferă o ambianță intimă și plăcută și este situal chiar în centrul orașului.

Napoca 9
0755 407 241
www.facebook.com/BrisasCluj 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută