Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Weekend la Piatra Neamț

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Weekend la Piatra Neamț Share Weekend la Piatra Neamț


Tu ce faci weekendul ăsta? Avem recomandări pentru tine.

 

Concert Două voci două piane

Anca Sigartău a urmat Școala de muzică, Liceul “George Enescu” din capitală, unde a studiat pianul, iar la 14 ani făcea parte din Corul de copii “Voces Primavera”, cu care a început seria de spectacole pentru copii la Ateneu și Opera Româna. Joacă în piese de teatru și în filme, traduce și regizează, a pus în scenă un spectacol pentru copii până la 3 ani și, în plus, este îndrăgostită de muzică.

Manuela Cara a studiat jazz cu Johnny Răducanu, a debutat la Festivalul sibian de jazz în 1983, unde a cântat cu Johnny Raducanu și a obținut Premiul I. A cântat apoi la Festivalurile de Jazz Brașov, Costinești și Iași, după care a fost aplaudată pe multe scene de jazz din țară și străinătate: Franța, Germania, Olanda, Belgia,  Canada. În decembrie 2006 s-a numărat printre invitații lui Yancsy Korossy la Concertul aniversar – 80 de ani – de la Ateneul Român.

Weekend la Piatra Neamț

Concert Anca Sigartău și Manuela Cara, 20 octombrie, Crepes D’ Art

Rezervări:  0371061104

 

Spectacol Visătorul

“Ține-o de mână pe sora ta/ Să nu vorbiți cu nimenea / Să nu mâncați sandvișuri de la ciudați/ Să nu care-cumva să întârziați / În autobuz, s-o pui pe Kate la geam… să cauți locuri în față / Ia și o pungă cu tine, că știi că ți se face greață”. VISĂTORUL, după Ian McEwan, concert de Ada Milea.

Cu: Emanuel Becheru, Corina Grigoras, Nora Covali, Rareş Pîrlog, Gina Gulai, Maria Hibovski, Cătălina Ieșanu, Catalina Balalau, Merchea Andrei, Dragoș Ionescu, Valentin Florea.

Weekend la Piatra Neamț

Fragment din VISĂTORUL, premiera în 27 octombrie (ora 19.00) și 28 octombrie (ora 11.00), la Teatrul Tineretului!

 

Teatru WOLFGANG

„Acest spectacol ne arată cât de fragili suntem, dar vorbește și despre captivitate, care nu e neapărat un beci, un portbagaj, ci poate fi propria familie, propriul oraș, țara, cu care dezvolți o relație de dragoste și ură; interoghează care sunt limitele suportabilității noastre și dacă nu cumva în loc să ne salvăm preferăm o coabitare nocivă.“ (RADU AFRIM)

Weekend la Piatra Neamț

29 octombrie, ora 19.00, Teatrul Tineretului

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută